Möt vårt team

IMG_3778

Karin Fyhr

070-378 08 49

Karin har i drygt 25 år jobbat med att hjälpa redovisningsbyråer och företagare med frågor inom skatt, moms, löner och redovisning. I jobbet brinner hon för att lösa problem och förklara skatt och ekonomi på ett begripligt sätt för kunderna.

Karin är en stor tillgång i teamet för vår rådgivningsverksamhet.

På fritiden hittar ni henne ofta i en kajak på sommaren och i skidspåret på vintern.

 

IMG_9975

Emma Karlsson

Emma är redovisningskonsult och har jobbat med det sedan 2013, ett arbete hon trivs väldigt bra med då hon får möta många nya människor och bygga nya relationer. Att jobba nära kunden på deras hemmaplan är något hon värdesätter väldigt mycket, det skapar en förståelse för deras verksamhet. Emma är en trygg och hjälpsam person.

Sin lediga tid spenderar hon mycket i stallet, umgås med familjen eller påtar i trädgården. Djur och natur är en självklar del i hennes liv, de vill hon inte vara utan.

IMG_9931

Anna-Lena Lång

Anna-Lena är redovisningskonsult. Efter utbildning till civilekonom ansvarade hon för ekonomi, inköp och administration på en syltfabrik i tio år. Eftersom dygnet hade timmar över startade hon egen redovisningsbyrå parallellt med arbetet. Efter några år valde hon att satsa fullt ut på jobbet som redovisningskonsult, ett beslut hon inte ångrat! Det bästa med arbetet är att jobba ute hos kunderna i deras verksamheter för att underlätta deras vardag.
Anna-Lena är en frisk fläkt som vi kan se fladdra förbi på kontoret och har alltid nära till skratt. Är bra på att styra upp och organisera och har ett fenomenalt sifferminne. Att komma ihåg var hon lagt sina glasögon är dock svårare….

På fritiden hänger hon i stallet,  älskar att läsa en god bok och att  umgås med barnen och vänner.

IMG_4994 kopia2

Lena Sjödén

Lena är grundare till Viekonomi och har jobbat i drygt 30 år med att hjälpa företagare, på ett eller annat sätt, med deras ekonomi. Hon ramlade in i yrket på ett bananskal men stortrivs fortfarande eftersom livet blir så rikt och omväxlande med alla olika företagare/entreprenörer hon samarbetar med. Hon gillar att analysera varför det ser ut som det gör och att lösa gåtor - som klippt och skuren för ekonomiarbete med andra ord....

När hon är ledig tycker hon om att träna och vara ute i naturen. Bli inte förvånad om ni hittar henne i en sovsäck på en klipphäll någon tidig morgon.

IMG_9863

Veronica Grenedal

Veronica jobbar som redovisningsassistent och spindeln i nätet på byrån. Att möta kunden/människor är något som ligger henne varmt om hjärtat och har gått som en röd tråd genom hennes tidigare yrkesverksamma liv.
Veronica är en riktig glädjespridare som älskar att vara med där det händer.

På fritiden möter man henne på Friskis & Svettis, i skogen eller på en cykeltur ”Det är som balsam för själen"